Välkommen till GothCon XL

2016 firar GothCon 40 konvent och i romerska siffror blir det XL. Det betyder att vi kommer fira i vårt jubileum i extra stort format, ett GothCon med extra allt!

Välkommen till GothCon XL!

År 1977 hölls ett litet konvent på Filosofiska Fakulteternas Studentkår, i Göteborg. Konventet med namnet “Konvent 77” och de ca 25 deltagarna utgjorde starten till vad som senare blev känt som GothCon.

Nu mera hålls GothCon varje påsk på Hvitfeldtska gymnasiet och lockar runt 2 000 besökare. GothCon har utökat konventet med en barn-flygel, butiksytor och väldigt mycket mer spel. Vi håller kvar vid de traditionella spelformerna så som rollspel, brädspel, kortspel, figurspel och lajv men har också utökat med cosplay, föreläsningar och andra scen-arrangemang.

GothCon XL är igång!

Info-gruppen är glada

GothCon firar 40 år och vårt största, bästa och vackraste konvent har öppnat!

Det kommer bli en fantastisk påsk fylld med Glada människor, Peppade stabsmedlemmar och Underbara gruntar.
Vi kommer fira på riktigt på lördag kl 21. Det blir tårta, fyrverkeri och prisgala! Du vill inte missa detta :)

GothShop

Hos oss kan du köpa sedvanliga muggar, tygmärken, T-shirts och tygpåsar, men i år har vi även utökat utbudet med mer spännande prylar! Allt med snygga tryck som visar upp kärlek för Sveriges bästa konvent och spelhobbyn överlag. För att få se ett smakprov på vårt sortiment, följ oss på Facebook.

Du finner oss längst in i Caféet och vi har öppet 10-22 (lör-sön) och 10-15 (sön). Du kan välja att betala med kreditkort eller kontant.