Vad är GothCon?
GothCon är Sveriges största och äldsta rollspelskonvent. Konventet brukar locka mellan 900 och 1200 besökare varje år - en stor, trevlig och fridsam grupp människor som tycker om alla typer av spel; främst rollspel, men också brädspel, kortspel, figurslag, live och liknande.

Välkommen till ett nytt, fantastiskt GothCon! I år, som alla andra år, har vi massor med spännande aktiviteter att erbjuda!

Till exempel hela arton rollspelsscenarion i skrivande stund. Dessutom brädspel , kortspel, figurspel, de levande rollspelen, en novelltävling, och jaaaa... massor av skoj! Och mer blir det hela tiden, men det meddelas på nyhetssidan.

Och om man har ont om pengar kan man ju alltid sno ihop några spänn på själva konventet...

Och du förresten! Det är inte för sent att erbjuda sig att arrangera något på GothCon XXIII. Så om det är något du saknar så är det bara att slå till! :)
GothConbanners till hugade!
Du som vill göra reklam för GothCon på din egen site får gärna lägga upp någon av våra två banners. En av dem hittar du nedan, den andra på banner-sidan.

Bannern skall länkas till www.gothcon.se:

GothConbannern får ej placeras på sidor med pornografiskt eller anstötligt innehåll, ej heller på sidor vilka på något sätt smutskastar GothCon eller rollspelshobbyn.
Anmälan Karta Schema Annat KUL Lev livet på GothCon Kortspel Figurspel Brädspel Spela Roll Allmän info NYheter!