Anmälan - Instruktioner

Webbanmälan

Webbanmälan hittar du här.

Läs noggrant igenom dessa instruktioner innan du anmäler dig!

Nytt för i år är att du kan föranmäla dig till konventet fram till veckan innan konventet börjar.

Skall du vara med i turneringar/arrangemang så behöver vi få in anmälan (både till turneringar/arrangemang och inträde) inklusive inbetalning senast den 18 mars 2016.

De som betalar efter att föranmälan har gått ut får betala mellanskillnaden till priset i dörren. Därför är det viktigt att betala i tid.

Anmälan är personlig och bindande.

Så här gör du

När du anmäler dig via webben får du registrera dig i vår databas. Anmälde du dig via webben 2007 eller senare har du redan ett konto. Om felmeddelandet “personnummer finns redan” dyker upp betyder det antagligen att du redan har ett konto. Be då om ett nytt lösenord om du inte kommer ihåg ditt gamla. Har du frågor om din anmälan kan du kontakta anmalning@gothcon.se.

  1. Börja med att fylla i dina personuppgifter eller uppdatera dem sedan föregående år.
  2. Välj de spel du vill spela (om lagspel se “laganmälan” nedan) och om du vill förbeställa middag, frukost,T-shirt, mugg och övernattning.
  3. Klicka på fliken ”betalningssammanfattning”. Där ser du vad du har beställt och hur mycket totalsumman blir.
  4. Betala sedan in totalsumman till GothCons plusgirokonto (487 56 09-2).
  5. Glöm inte att lämna ditt personnummer i meddelandefältet så vi kan identifiera vem betalningen är ifrån.

Laganmälan

Vid laganmälan till spelpass skapar en person (lagledaren) sitt lag med lagnamn. Sedan väljer denne vilka spel laget ska spela. Resterande lagmedlemmar ansluter sig bara till laget och behöver inte välja några speltillfällen. Det är bara lagledaren som betalar för spelpassen.

Viktigt att tänka på

Ta med kvitto på plusgirobetalningen. Ibland slarvar Nordea och vi får ingen bekräftelse på din betalning. Då måste du ta med dig kvittot för att vi skall kunna se att du har anmält dig. Tänk också på att det tar några dagar för betalningen att nå oss.

Betalningen måste vara oss tillhanda för att du ska räknas som anmäld!

Du kan kontrollera på hemsidan om din betalning har registrerats.

Utlandsbosatta

Om du är bosatt utomlands skriver du istället ett mejl till anmälningsansvarig (anmalning@gothcon.se) med all ovanstående information och sedan betalar du på plats vid incheckningen.

Observera att denna service endast är tillgänglig för besökare bosatta utanför Sverige.