Anmälan - Instruktioner

Webbanmälan

Läs noggrant igenom dessa instruktioner innan du anmäler dig!

Du kan föranmäla dig till konventet fram till veckan innan konventet börjar.

De som betalar efter att föranmälan har gått ut får betala mellanskillnaden till priset i dörren. Därför är det viktigt att betala i tid.

Observera att vid förbeställningar av t-shirt och mat samt om du ska vara med i turneringar/arrangemang så behöver vi få in anmälan inklusive inbetalning (både till turneringar/arrangemang och inträde) senast den 28 februari!

Anmälan är personlig och bindande.

Webbanmälan hittar du här.

Så här gör du

När du anmäler dig via webben får du registrera dig i vår databas. Om felmeddelandet “personnummer finns redan” dyker upp betyder det antagligen att du redan har ett konto. Be då om ett nytt lösenord om du inte kommer ihåg ditt gamla. Har du frågor om din anmälan kan du kontakta anmalning@gothcon.se.

  1. 1) Börja med att fylla i dina personuppgifter eller uppdatera dem sedan föregående år.
  2. 2) Välj inträde och de spel du vill spela (om lagspel se “laganmälan” nedan) och om du vill förbeställa middag, frukost,T-shirt, mugg och övernattning.
  3. 3) Klicka på fliken ”betalningssammanfattning”. Där ser du vad du har beställt och hur mycket totalsumman blir.
  4. 4) Betala sedan in totalsumman till GothCons plusgirokonto (487 56 09-2) och ange personnummer.
  5. Glöm inte att lämna ditt personnummer i meddelandefältet så vi kan identifiera vem betalningen är ifrån.

Laganmälan

Vid laganmälan till spelpass skapar en person (lagledaren) sitt lag med lagnamn. Sedan väljer denne vilka spel laget ska spela. Resterande lagmedlemmar ansluter sig bara till laget och behöver inte välja några speltillfällen. Det är bara lagledaren som betalar för spelpassen.

Viktigt att tänka på

Ta med kvitto på plusgirobetalningen. Ibland slarvar Nordea och vi får ingen bekräftelse på din betalning. Då måste du ta med dig kvittot för att vi skall kunna se att du har anmält dig. Tänk också på att det tar några dagar för betalningen att nå oss.

Betalningen måste vara oss tillhanda för att du ska räknas som anmäld!

Du kan kontrollera på hemsidan om din betalning har registrerats.

Utlandsbosatta

Om du är bosatt utomlands skriver du istället ett mejl till anmälningsansvarig (anmalning@gothcon.se) med all ovanstående information och sedan betalar du på plats vid incheckningen.

Observera att denna service endast är tillgänglig för besökare bosatta utanför Sverige.

PRESENTKORT

Har du ett presentkort som du vill använda som inträde på konventet? Då har du två alternativ.

1) Kom till konventet och använd presentkortet som betalning vid incheckningen (observera att du behöver registrera ett konto hos oss, antingen i förväg eller vid våra datorer på plats). Detta alternativ fungerar för dig som inte ska förbeställa något eller boka in dig på spelpass.

2) Skicka ett mail till anmalning@gothcon.se med ditt personnummer och kortnummer på presentkortet. Registrera dig därefter enligt instruktionerna ovan och gör inbetalningen för förbeställningar och spelpass som du anmält dig till.