We’re so screwed
 

Kejsare Palpatine har tagit makten över Republiken och styr med en järnhand. Dessvärre är inte dennes agenda det största problemet för de flesta av galaxens invånare, utan den vitt utbredda Svarta Solens organisation som i ensamt majestät fullständigt kontrollerar den undre världen.

Våra hjältar har hamnat i en rejäl knipa då de fått i uppdrag att rädda en Jedi ur fångenskap på den ökända fängelseplaneten Kessel. Denna karga isolerade planet som en gång i tiden enbart användes av gruvindustrin förvandlades av Kejsaren till ett enda stort fängelse där de mest avskyvärda fångarna fängslades. Visa av tidigare uppdrag har våra hjältar en vag föraning om att deras äventyr inte kommer att sluta då de räddat Jedin ur fängelset. Således ser de med spänning och viss nervositet fram emot att träda in i fiendens högborg för att bekämpa stormtrupper.

We're so Screwed är ett tempofyllt arrangemang där spelarna får korta uppdrag att klara av. Det kan vara allting från att lösa gåtor, genomföra diplomatiska förhandlingar till att bekämpa både monster, vänner, andar och naturkrafter. Uppdragen är ihoplänkade och bit för bit kommer grupperna av hjältar att komma vidare i episoden och förhoppningsvis klara av den under konventets sista dag. Allting är skapat för att ge en speltid på mellan 15 minuter och någon timme.

Nytt för i år är ett klippkortssystem där varje spelgrupp får bokfört vilka uppdrag de klarat av, för att ligga som grund till att utse en segrare i We're so Screwed.

Arrangör
David Hagman david@rollspel.nu
0709 - 99 39 58
Anmälan
Drop-in, gratis
Speltillfällen
Löpande under hela konventet
Antal spelare per lag
Ingen begränsning
Regelverk
Star Wars d20 Revised
Förkunskaper
Underlättar om man har sett
någon film i Stjärnornas krig-universat.